KURZ PEČENÍ KVÁSKOVÉHO CHLEBA

Kváskový chléb je fermentovaná potravina. Díky obsahu přirozených bakterií a kyselin je lépe stravitelný a konzervovaný. Pokud kváskový chleba dobře skladujeme, vydrží i několik týdnů stále stejně chutný, jako po upečení.
Na kurzu vás naučím, jak si upéct vlastní kváskový chleba a drobné kváskové pečivo.

Vysvětlíme si a prakticky ukážeme všechny kroky, které vedou k úspěšnému upečení kváskového chleba.

ikonka

Povíme si, jak pěstovat kvásek, jak ho připravit k pečení i jak ho uchovávat.
Uvidíte těsta v různých fázích kynutí.
Společně si upečeme oběd v podobě kváskových slunečnicových kostek.
Upečeme jeden ukázkový bochník chleba.
Uvidíte zakládání těsta, překládání a stáčení těsta.
Ukážeme si ukládání bochníku do ošatky, nařezávání a pečení.
Ochutnáte několik druhů kváskového pečiva.
Ukážu Vám vychytávky, které v žádné knize s recepty nezmiňují.

EXTRA BONUS

Účastníci živé akce získají přístup do uzavřené facebookové skupiny -ONLINE KURZ pečení kváskového chleba ZDARMA. Ve skupině najdete záznam přednášky, skripta k vytištění a ohromnou dávku inspirace od ostatních účastníků online i živých kurzů.
Přednáška obsahuje identické informace, které se účastníci živé akce dozvěděli během kurzu. Záznam je k dispozici neomezeně. Délka záznamu je 2.5 hod

ČASOVÁ DOTACE
4 HOD

CENA
1200kč