KURZ PEČENÍ KVÁSKOVÉHO CHLEBA
Kváskový chléb je fermentovaná potravina. Díky obsahu přirozených bakterií a kyselin je lépe stravitelný a konzervovaný. Pokud kváskový chleba dobře skladujeme, vydrží i několik týdnů stále stejně chutný, jako po upečení.
Na kurzu vás naučím, jak si upéct vlastní kváskový chleba a drobné kváskové pečivo.
Vysvětlíme si a prakticky ukážeme všechny kroky, které vedou k úspěšnému upečení kváskového chleba.

EXTRA BONUS
Účastníci živé akce získají přístup do uzavřené facebookové skupiny -ONLINE KURZ pečení kváskového chleba ZDARMA. Ve skupině najdete záznam přednášky, skripta k vytištění a ohromnou dávku inspirace od ostatních účastníků online i živých kurzů.
Přednáška obsahuje identické informace, které se účastníci živé akce dozvěděli během kurzu. Záznam je k dispozici neomezeně. Délka záznamu je 2.5 hod
ČASOVÁ DOTACE
4 HOD
CENA
1200kč